Unutar novog stana Penn Badgleya u Brooklynu vrijednom 1,8 miliona dolara

Ne samo da je lik serijskog ubice Penna Badgleyja, Joe, pravi promjenu na domaćem planu u trećoj sezoni  Netflixove triler serije “YOU”, seli se iz Los Angelesa u luksuzno predgrađe Bay Area sa svojom suprugom Love i njihovim novorođenim sinom Fortyjem, već i glumac je takođe dobio novu kuću u stvarnom životu. Prema zapisima, Badgley i njegova supruga Doula/muzičar Domino Kirke dali su nešto više od 1,8 miliona dolara – tačno 100.000 dolara više od tražene cijene – za stan u Bruklinskom naselju Park Slope pogodnom za porodicu, iako skupo.

 

Realtor.com

 

Realtor.com

 

Realtor.com

 

Realtor.com

 

Realtor.com

 

Realtor.com

 

 

Realtor.com

Skrivena na petom spratu zgrade iz oko 1936. koju je dizajnirao arhitekta Martyn N. Weinstein i koja se često naziva “Art-Deco Building”—samo kratka šetnja od Prospect Parka od 526 hektara i popularne kupovine na 7th Avenue i trpezarijski kvart—Badgleyjev novi stan je opisan u marketinškim materijalima kao „dragulj elegantnih proporcija“ i uključuje tri spavaće sobe i dva kupatila. Svuda su atraktivni parketi, plus brojni prozori sa kojih se pruža pogled na krošnje drveća sa različitih tačaka.

Prostrani foaje se uliva ispod svodnog prolaza u kombinovanu trpezariju/dnevnu sobu preplavljenu prirodnim svjetlom. Ostale karakteristike uključuju kuhinju u galerijskom stilu sa prozorima s modernim uređajima od nehrđajućeg čelika i pločom od kvarcita, plus primarnu spavaću sobu skromne veličine opremljenu sa dva ormara i moderniziranom kupaonicom. Tu su i dvije dodatne spavaće sobe, uključujući jednu sa ugrađenom zidnom jedinicom koja se trenutno koristi kao ured/radna soba.

Stan dolazi sa  2.364 dolara za mjesečne naknade za održavanje, što omogućava pogodnosti poput 24-časovnog portira, čuvara lifta, nekoliko uređenih dvorišta i dečije igraonice koja se takođe može rezervisati za posebne događaje.

Badgley, 34, je prvi put dobio priznanje za ulogu Phillipa Chancellora IV u sapunici “The Young and the Restless” početkom 2000-ih. Nastavio je da se pojavljuje u komedijama “John Tucker Must Die” i “Drive-Thru”, ali njegova probojna uloga bila je Den Humphrey u The CW tinejdžerskoj drami “Tračerica”, za koju je dobio šest nominacija za Teen Choice Award. Pored glume, Badgley nastupa i kao pjevač za  indie pop bend Mothxr sa sjedištem u Bruklinu .