Pod chair – stolica za privatnost

POD stolica dizajnirana je s ciljem da stvori osećaj privatnosti i udobnosti u velikim ili prepunim prostorima. Zato njen moto i glasi: “privatnost nikada nije ovoliko prijala!” Zahvaljujući svom jedinstvenom izgledu ali i još jedinstvenijoj funkciji, ova stolica je gotovo savršena za kancelarije, salone, restorane, hotelska predvorja ili sve one javne prostore u kojima jednostavno želite malo prostora samo za sebe.

 

 

 

Lagana i veoma prilagodljiva, ova stolica je prava pravcata atrakcija. Posebno sada kada imamo priliku da osmotrimo svih 11 dražesnih boja koje se lako mogu kombinovati sa tkaninom koju sami birate. POD stolica je rezultat dvogodišnjeg istraživanja i razvoja višestruko nagrađivanog dizajnera Benjamina Huberta koji je rešio da kreira udobnu i održivu alternativu velikom tapaciranom nameštaju.

Zato je za materijal svoje “privatne stolice” upotrebio reciklirane PET boce i time minimizirao ugljenični otisak stolica bar kada su transport i troškovi skladištenja u pitanju.

Radi se o mekanom a priličnom jakom materijalu koji krasi izuzetna izdržljivost ali i izvrsne akustične performanse. On se dalje može reciklirati gotovo unedogled, a sam dizajn ove stolice omogućava da se nekoliko proizvodnih koraka svede na samo jednu pametnu tehniku takozvanog 3D presovanja.

devorm.nl

U kombinaciji sa ovako interesantnim bojama kakve ćete vidJeti u našoj galeriji slika, dobija se zaista jedinstven komad namJeštaja koji garantuje udobnost ali i estetsku privlačnost svakom ambijentu.