Intimotea čaj za nju – sastav, iskustva, gdje kupiti

Intimotea čaj za nju

Reproduktivno zdravlje savremene žene svakodnevno je izloženo riziku. Na njega utiče kako ubrzan stil zivota tako i stres od kojeg je nemoguće pobjeći. Kad tad, suočićete se sa određenim poteškoćama vezanim za reproduktivno zdravlje. Najbitnije je problemu pristupiti ozbiljno i odgovorno, te spas potražiti u prirodnim proizvodima. Veoma je važno izbjegavati previše hemije u lijekovima koji pomažu ženskim reproduktivnim organima. Idealno rješenje za probleme sa ženskim zdravljem je Intimotea čaj za nju. Mnogobrojne su blagodeti ovog čaja, a mi ćemo vam predstaviti neke od njih.

Intimotea čaj za nju

Potpuno prirodan, te predivnog ukusa, ovaj čaj riješiće mnogobrojne tegobe sa kojima se susrećete. Intimotea čaj za nju pomoćiće vam u borbi sa cističnim jajnicima koji pak izazivaju izostananke ovulacije što vodi ka neplodnošću. Takođe, ukoliko se neuspješno borite sa vaginalnim upalama i gljivičnim infekcijama, ovaj čaj je idealan za vas.

Ukoliko su vaši menstrualni ciklusi veoma bolni, Intimotea čaj za nju opustiće mišiće vaše materice te će redukovati bolove. Pored toga, ukoliko su vaše menstruacije neredovne, pomoć iz prirode u vidu Intimotea čaja spasiće vas ovog napornog problema.  U daljem tekstu, pročitajte od kojih sastojaka je pažljivo sačinjen ovaj čaj, te iskustva mnogih žena koje su se odlučile upravo za Intimotea čaj.

Sastav Intimotea čaja za nju

Intimotea čaj za nju sačinjen je od pažljivo odabranih biljaka iz prirodnog uzgoja. U njemu se nalaze sušeni cvjetovi, listovi i sjemenke ljekovitih biljaka koje liječe vaš organizam bez neželjenih efekata. Uzimajući u obzir da je Intimotea čaj za nju napravljen bez hemijskih preparata, odličan je izbor i za mlade djevojke koje se po prvi put susreću sa problemima koje pogađaju ženski reproduktivni sistem.

Biljke od kojih je napravljen Intimotea čaj za nju:

Gospin Plašt: pirodno antibiotik. Uspješlo liječi upale jajnika te upale mokraćnih kanala.

Kunica: Djeluje protiv bakterija i gljivica normalizuje vaginalnu mikrofloru.

Neven: Djeluje antibakterijski, pomaže kod menstrualnih grčeva.

Kadulja: Ima snažno protivupano djelovanje. Povećava plodnost i reguliše hormone.

Očajnica: Otklanja upale, sprječava nastanak cista, mioma i raznih gljivičnih i bakterijskih upala i infekcija.

Pljuskavica: Ima snažno antioksidativno svojstvo, jača imnuni sistem te spriječava pojavu tumora.

 Intimotea čaj za nju – djelovanje

Intimotea čaj za nju sastavili su vrhunski stručnjaci, te su pažljivo su odabrali svaki sastojak. Čaj je testiran u velikom istrazivačkom centru u Evropi. Tačno 4659 žena učestvovalo je u provjeri dejstva Intimotea čaja. Žene svih životnih dobi, iskusile su mnoga pozitivna dejstva ovog čaja.

Rezultati govore sami za sebe. Čak 99% žena je potvrdilo da im je ovaj čaj regulisao menstrualni ciklus, a 93% žena Intimotea čajem uklonile su bakterijske vaginoze i upale.

Kako uzimati Intimotea čaj za nju?Intimotea čaj za nju

S obzirom da je Intimotea čaj potpuno prirodan, samim tim on nema neželjena dejstva. Najbolje rezultate postićete ukoliko budete konzumirali ovaj čaj 3 puta dnevno. Možete ga piti u ono doba dana kada vama najviše odgovara.

Priprema Intimotea čaja je jednostavna:

  • Proključajte 600 ml vode
  • Jednu čajnu kašiku čaja prelijte vodom
  • Ostavite da odstoji 15-20 minuta

Nakon ovog, čaj je spreman za konzumiranje. Najbolje će djelovati ako ga pijete bez dodataka poput šećera i meda.

Intimotea čaj za nju – iskustva korisnika 

Iskustva žena svih životnih dobi su i više nego pozitivna. Intimotea čaj poboljšao je zdravlje reproduktivnih organa mnogih žena. Veliki broj žena ističe kako je baš ovaj čaj zaslužan za redovne menstrualne cikluse koje napokon imaju.

Takođe, Intimotea čaj pomogao je mnogim ženama u borbi protiv neplodnosti, te im promijenio živote. Uz to, ciklusi mnogih žena sada prolaze bez teških i napornih grčeva, a obilna krvarenja sada su prošlost.

 Gdje i kako kupiti Intimotea čaj za nju?

Ljekoviti Intimotea čaj možete veoma jednostavno naručiti putem ove kupovina24.com shopa. Riješite se problema sa reproduktivnim sistemom koji vas muče godinama uz Intimotea čaj za nju, te živite život punim plućima.