Inovativni kofer koji ne zahtijeva raspakivanje

U zavisnosti od toga koliko često putujete, pakovanje i raspakivanje može postati obaveza koja čak ni ne djeluje vrijedna tolikog truda i vremena…

Kada odsjedate u hotelu za hotelom, stavljanje stvari u fioku više nema smisla. Zato je firma McKaba Luggage došla do noviteta u konceptima prtljaga, i smislila kofer koji se pretvara u policu.

ShelfPack je kofer na točkovima koji je dovoljno mali da je lako rukovati sa njim, a ipak dovoljno veliki da bi u njega stale sve stvari potrebne za put. Težak je 6.5 kg i posjeduje eksternu ručku koja se razvlači kao teleskop. Integrisane police drže vašu robu organizovanom, a to funkcioniše izduživanjem potpore polica, podižući cijeli sistem i zaključavajući ga da ostane tako.

Kada se četiri police razvuku, možete postaviti odjeću na bilo koju. Spoljni džepovi su sigurni za držanje sitnica. Samo zatvorite gornji dio, tj rajsferšlus na njemu i sve ostaje na mjestu. Kada odete na drugo odredište, samo podignete police i uzmete šta vam je potrebno. Tako je raspakivanje dok se ne vratite kući apsolutno nepotrebno.

Izvor – mojenterijer.rs