Džoni Dep prodaje svoj dugogodišnji francuski dom

Kada je Džoni Dep po prvi put stavio na prodaju svoje francusko imanje 2015. i 2016.godine, tražio je za njega između 25 i 63 miliona dolara, ali nije imao sreće u pronalaženju novog vlasnika…

Sada, slavni glumac se priprema da ponovo pokuša da proda svog dugogodišnji dom, sa cijenom od 55.5 miliona dolara.

Po svemu sudeći, neobični i šarmantni glumac je sada odabrao pravo vrijeme za prodaju. Nakon više mjeseci provedenih u zatvorenom usljed pandemije korona virusa, sve više ljudi širom svijeta je u potrazi za posedom nalik ovom, koji zapravo predstavlja omanji grad, sadržeći bistro, vinsku pećinu, skejt park i nekoliko kuća.

Nekada pun stanovnika, ovaj zaseok nalazi se u Provansi, u region Le Plan De La Tour, na nekoliko desetina kilometara udaljenosti od Azurne obale i Sen Tropea. Možemo takođe reći da ovaj posed, baš kao i glumac u čijem je vlasništvu ima izoblje šarma, sa četrnaest kupatila i petnaest spavaćih soba, raspoređenih u šest loža za goste i jednoj glavnoj rezidenciji.

Prema navodima, Dep je imanje kupio 2001.godine za sumu novca koja nije otkrivena, da bi potom potrošio nekoliko miliona u procesu renoviranja građevina iz devetnaestog veka. Sve to je učinio tokom četrnaest godina koje je proveo u vezi sa francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi. Par je veći deo svog vremena provodio ovde, zajedno sa svojom djecom, Lili Rouz i Džekom, koji su imali priliku da uživaju u privatnom bazenu i bistro i predivnoj prirodi, okarakterisanoj 300 godina starim hrastovima, maslinjacima i vinogradima.

Glavna rezidencija koja mjeri oko 450 kvadrata sadrži pet spavaćih soba i tri ipo kupatila, dok je jedna od šest loža za goste nekada bila crkva. Njegovo imanje sadrži i natkriveni vagon sa kupatilom i kuhinjom, savršeno opremljenu teretanu, piratsko leglo i umjetnički studio, zajedno sa al-freco trpezarijom smještenom na gradskom trgu.

Ko će svoju sreću pronaći na ovom veličanstvenom posedu, ostaje da vidimo.

(luxlife.rs, Foto: Gibson Sotheby’s)