Drvena ljuljaška za sve enterijere

Htjeli vi to da priznate ili ne, minimalizam nikad nije izgledao ovako elegantno a istovremeno boemski, pa čak i pomalo romantično. Bilo da ste u potrazi za dodatnim mjestom za sjedenje, ili ste jednostavno raspoloženi da oživite najveselije trenutke iz svog djetinjstva, ova nesvakidašnja drvena ljuljaška je savršen način da se opustite i relaksirate.

Foto: velce.com

 

Foto: velce.com

 

Njen jednostavan okrugli oblik lako se prilagođava raznim savremenim dekorima, tako da se slobodno može reći da se radi o lijepom, funkcionalnom i savremenom dizajnu koji zapravo podstiče kretanje dok se sjedi. Unutrašnja ljuljaška idealna je za sve one domove koji se odlikuju visokim plafonima i viškom prostora, a izrađena je od furniranog hrasta poliranog prirodnim uljima i voskom.

Dostupna je u boji prirodnog hrasta, bijeloj i crnoj, otporna na sve vremenske uslove pa je samim tim odličan izbor i za balkone i bašte. A ukoliko vam sve ove njene karakteristike nisu dovoljno ubjedljive, onda ćemo vas podsjetiti da ljuljanje ima prednosti za fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje – od oslobađanja endorfina i smirivanja uma, preko poboljšanja ravnoteže, pa sve do liječenja bolova u leđima i artritisa.

Pozivamo vas da izlječite svoju svakodnevnicu jednim ovakvim originalnim komadom namještaja koji nijednog vašeg gosta sigurno neće ostaviti ravnodušnim.