Dizajn kupatila – 5 najboljih trendova u 2015. godini

Ova nam je godina donijela puno trendova koji se tiču dekorisanja kupatila. Od svih fantastičnih i originalnih kandidata, mydomaine.com kreirao je listu top 5 najboljih trendova 2015. godine kada je u pitanju dizajn kupatila. Pune inventivnih detalja, ova prekrasna kupatila u istom su trenu uzbudljiva i opuštajuća. Nastavite čitati i saznajte o kojima je to trendovima riječ.

Odvažna geometrija

Ovo moderno obiteljsko kupatilo u Kaliforniji stavlja geometrijski print na sljedeću razinu. Hrabar uzorak suprotstavljen čistim linijama i njegovanim arhitektonskim detaljima omogućuje mu zauzeti središnju pozornicu bez pretjerane nervozne.

Crno je bitno

Dokaz da crna može biti kao rafinirana i opuštajuća (ne)boja, a jednako nas oduševljavaju dijelovi drame i jednostavnosti ovog prostora. Pastelne roza pločice s detaljima grimizne stvaraju osjećaj prizemljenosti i punka prije nego dragocjenosti.

Zlatni detalji

Svijetlo-zlatni detalji u ovoj modernoj NYC kupaonici napravili su veliku senzaciju. Ako ste u potrazi za svježim i jednostavni makeoverom, posegnite za zlatnim detaljima te uvedite svoje kupatilo u šik, bezvremenski stil.

Ogledalo i mermer

Dva najbolja prijatelja kupatila ove godine. Ovo sofisticirano madridsko kupatilo postiže cool, pametnu estetiku kroz detalje, mramor i puno ogledala. Uparivanje mermera i kamena čini prostor većim uz dinamičan izgled. Reflektirajući površine dodaje nevjerojatan efekat.

Crno-bijelo

Dokaz da crna i bijela nikada neće izaći iz mode. Jednostavno volimo taj kultni, vječni i šik dinamični duo. Visoki kontrast daju osjećaj luksuza i ​​sofisticiranosti, čak i u manjim, kompaktnim prostorima.

 

Izvor  – wall.hr/ mydomaine.com