DISNEY lansira kolekciju namještaja

Lansiranjem Disney home kolekcije, naše kuće će biti najsrećnija mjesta na Zemlji.

Svaki put kada Disney objavi novi film, oduševljena su i djeca i odrasli, a sada je „zabavni div“ odlučio da se oproba u uređenju naših enterijera.

 

 

 

Disney je lansirao svoj prvi brend Disney Home koji se neće fokusirati samo na to da dječije sobe budu najsrećniji prostor u domu, već će pažnja biti posvećena podjednako odraslim osobama koje žele da svoj prostor ispune lijepim aksesoarima, namještajem po mjeri i dizajnerskim komadima.

Tako će napredna industrija kućnog dekora vredna 682 milijarde dolara udvostručiti svoj broj kada Disney Home ove nedelje bude lansiran u Evropi, nakon čega će usljediti globalno lansiranje.

Disney ima za cilj da uvede „ekspanzivnu“ liniju licenciranih proizvoda koji se dopadaju kupcima svih prihoda. „Pošto su naši domovi sada važniji nego ikad, željeli smo da predstavimo novi brend kućnog dekora koji donosi  legendarne priče u svakodnevni životni prostor“, rekla je kompanija u saopštenju.

Disney homes je već na Instagramu, sa šest postova koji nam daju uvid u to čime će naši domovi uskoro biti ispunjeni. Jedva čekamo da večeramo za stolom ukrašenim posuđem na temu Ratova zvijezda, nakon čega slijedi ležanje na krevetu sa Miki Maus jastucima.

Disney Home je već lansiran u Velikoj Britaniji i Evropi ranije ove nedelje, a lansiranje u SAD planirano je tokom 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Disney Home (@disneyhome)

23