6 prijedloga za uređenje podstanarskog stana

To što stan nije vaš, već ga samo iznajmljujete, ne znači da ne treba da ga uredite po sopstvenom ukusu. Na kraju, vi u njemu živite.

Kad ste podstanar to najvjerovatnije znači da ćete imati ograničenja kada je u pitanju uređenje prostora i da u njemu ne možete da napravite velike promjene, ali ipak ponešto i možete. A nekad je manje više i sitnice mnogo znače za ukupan utisak. Evo nekoliko predloga kako da, uz malo truda i malo novca, uredite stan koji iznajmljujete.

Jastučići

Ništa neće za male pare dati život tuđem stanu kao gomila jastučića koje ste sami kupili i rasporedili ih po prostoriji. Ako u prostoriji preovlađuju neutralne boje možete da kupite jastučiće jarkih boja. Tako ćete unijeti radost u sobe. Šareni jastučići uvijek su pun pogodak. Jedino ako imate još neki šaren komad namještaja ili šarene zavese, bolje je da jastučići budu jednobojni.

2075001_DearM0075

Lampe

Lampe nisu skupe, a dobro mogu da dođu i da daju stanu elegantnu notu. Sada ih u prodaji ima najrazličitijih vrsta i oblika, pa ako ste maštoviti, taj detalj može da doprinese opštem utisku.

lampa

Naljepnice

U poslednje vrijeme popularne su naljepnice za zid koje se mogu naći po niskoj cijeni, a potpuno mogu da promijene izgled stana. Kada vam dosade, možete ih jednostavno ukloniti ili zamijeniti.

SONY DSC

Tkanina na zidu

Trenutno je etno stil veoma aktuelan, pa ako vam se dopada možete, na sličan način kao naljepnicu, da iskoristite tkaninu. Kupite u etno radnjama parče tkanine kakvo želite. Možete ih naći i na uličnim tezgama koje nude proizvode tog tipa. Onda tkaninu okačite na zid i dobićete potpuni preokret u prostoriji. Uvijek lako i brzo možete da je skinete, kad vam dosadi.

wall-art-design-fabric-wall-art-diy-unique-design-collection-art-fabric-wall-art-l-4ee82ce194b8af5f

Tepih

Tepih ima jednu vrlo dobru osobinu, kao i tkanina za zid ili stona lampa… Gdje god da odete, da se preselite, te predmete ćete ponijeti sa sobom. Zato kupite tepih kakav vam se dopada. Pravilo je isto  – ako je namještaj umjerenih boja, kupite efektan tepih, a ako je namještaj efektan, tepih bi trebalo da je umjeren.

window-30428341920-830x0

Umjetničke slike

Za one koji imaju dovoljno dubok džep i istančan ukus, umjetnička slika je pravo rješenje i odličan način kako da personalizujete prostor u kome živite. Nema ništa bolje za osjećaj da ste kod kuće nego kada na zidu ugledate vašu omiljenu sliku.

try_tab_image-6c620b07fb492d74837db284eb58045db7277f0e84de1d667254aa09c67bdb5b

telegraf.rs