Adriana Lima ima novi luksuzni dom

Supermodel Adriana Lima je kupila “tranzicionu seosku kuću” vrijednu 12 miliona dolara, smještenu u Los Anđelesu. Ovo sasvim novo imanje smješteno u prestižnom Brentvud dijelu grada prostire se na oko 750 kvadratnih metara, a uključuje moderne pogodnosti i dekor, poput otvorenih životnih prostora sa visokim plafonima, rasvjetom po mjeri, mermernim podovima i panelima od tople hrastovine.

 

Ulazna vrata njene vile otvaraju se prema dugačkom hodniku koji pruža savršeno čist pogled na zadnje dvorište. Sa desne strane nalazi se formalni trpezarijski prostor sa barom, dvije kuhinje, namještajem po mjeri i izobiljem skladišnog prostora. Potom, tu je dnevni boravak sa svim luksuznim elementima koje biste očekivali da vidite, uključujući i mermerni kamin.

Drugi prostori uključuju otvorenu porodičnu sobu sa jarko osvjetljenim policama za knjige, kao i glavnu spavaću sobu smještenu na spratu, iz koje se pruža pogled na zadnje dvorište i zelenilo, zajedno sa balkonom koji takođe igra ulogu kutka za zabavu.

Sve u svemu, njena nova vila posjeduje pet spavaćih soba sa privatnim kupatilima, uz zasebnu kuću za goste sa jednom dodatnom spavaćom sobom i kupatilom. Druge pogodnosti uključuju bazen dužine 15 metara sa barom, mjesto za logorsku vatru, odjeljak za roštiljanje, kućni bioskop, teretanu i vinski ormar sa kontrolisanom temperaturom.

Lima je zajedno sa svojim vjerenikom, Andreom Lemersom prethodno živjela u iznajmljenoj vili u Santa Moniki, a takođe je posjedovala višemilionski stan u Njujorku koji je prodala prije nekoliko godina.