Krevet u obliku drona inspiriran DRL Racer4 Quadcopterom

Oduševljenje brzinom prevladavanja straha od smrti zaista je prava filozofija kada su u pitanju motosporti i zračni sportovi. Drone Racing League (DRL) je mnogo mlađa u odnosu na druge moto sportove. Kako bi ga popularizirao među obožavateljima i budućim generacijama, DRL je predstavio svoju prvu ograničenu seriju dronova inspiriranu DRL'S Racer4 kvadrokopterom.

 

Foto: DRL

 

Namještaj ograničenog izdanja košta 25.000 dolara i prepun je kvalitetnih karakteristika. Krevet je okružen LED svjetlima koja vas mogu odvesti na sci-fi vožnju. Štaviše, tu su i maske za spavanje u obliku naočara za dron iz prvog lica. Osim toga, postoji i slot za televiziju u slučaju da želite nešto da pogledate prije spavanja.

Napravljen od vlaknaste ploče srednje gustine i propelera koji se okreću na sve četiri strane, krevet podsjeća na mitološka kola i zračna vozila. Predmet je otporan na ogrebotine i premazan je visokokvalitetnom bojom za namještaj. U DRL logo uklesan u prednjem je zaista dobar PR i reklama strategije.

Osim toga, krevet nudi i jastučiće sa propelerom koji pružaju glatki naslon za glavu. Čini se da madrac i tematske posteljine nisu uključeni u krevet što je veliko razočaranje s obzirom na ogromnu cijenu artikla.

Dostupan u dvije veličine, twin i full, krevet, nažalost, služi samo za dostavu u SAD. Također je potrebno najmanje nekoliko mjeseci za isporuku nakon što je narudžbina poslata.