10 savršenih komada namještaja za male prostore

Da bi život u malom prostoru bio kvalitetan taj prostor treba opremiti odgovarajućim namještajem i dodacima. Evo nekoliko predmeta koji su osmišljeni baš za stanove male kvadrature.

Višenamjenski namještaj čini male prostore podnošljivijim. Platone Unit je klupa, polica za knjige i stolić za kafu u jednom.

1s

 BoConcept – ležaj koji se slaže u kompaktnu kutiju idealno je rješenje za spavalice.

2s

Zahvaljujući svom plitkom okviru, ovaj sofisticirani, retro dizajn dobro se uklapa u male prostore. Ason Sofa je dostupna u brojnim ekološki prihvatljivim materijalima i ispunima sa više od 2.000 boja i materijala.

3s

Ovaj  fleksibilni namještaj sastoji se od jednostavnih elemenata koji mogu  biti sklopljeni na razne načine. Kad nisu u upotrebi, elementi se objese na zid.

4s

 Šarene male stolice koje se mogu slagati jedna na drugu dobar su izbor za odlaganje dodatnog mjesta za sjedenje.

5s

Nemate mjesta za surround sistem zvucnika? Nema problema. Geneva Sound System Model XS, u sebi sadrzi stereo zvučnike, pojačalo, digitalni radio prijemnik te alarm. Potpuno je prijenosan, može raditi pet sati na jednom punjenju i spaja se na bilo koji audio uređaj bežično putem Bluetooth ili kablom.

6s

Pedal Pod ima dovoljno prostora da ostavite razne stvarčice ali i gumeni dio na koji možete objesiti svoj bicikl, samim tim oslobađajući prostor na podu.

7s

Nenametljiv i jednostavan za montažu kosi zidni džepizrađen je od šperploče i dolazi u 12 različitih boja.

8s

 

Krajnje luksuznsa LG  veš mašina i sušilica velikog kapaciteta idealna je za situacije u kojima ne postoji vanjski prostor za sušenje veša.

10s

Postolje za časopise valovitog oblika dovoljno je kompaktno za male prostore.

9s

 

Izvor- dwell.com