ZTC „Banja Vrućica“ dobio sertifikat ISO 9001:2008

Zdravstveno-turističkom centru „Banja Vrućica“ je u novembru ove godine i zvanično potvrđen kvalitet usluga dodijeljivanjem serifikata ISO 9001:2008.

Prihvatanjem ISO standarda i uvođenjem sertifikacijskog sistema, „Banja Vrućica“ pokazuje konstantnu posvećenost stalnom unapređenju kvaliteta usluge, željama i potrebama gostiju i korisnika usluga našeg odlikaša u zravstvenom turizmu.

„Ovo je još jedan dokaz kvaliteta našeg procesa rada na koji možemo da budemo ponosni. Naša nastojanja su da se i dalje fokusiramo na usavršavanje procesa pružanja usluga, kako bi dodatno poboljšali naš kvalitet.“, naglasio je v.d. generalnog direktora ZTC-a „Banja Vrućica“, Aleksandar Radošević.

Dobijanjem sertifikata ISO 9001:2008 „Banja Vrućica“ još jednom pokazuje da svoje poslovanje vodi u pravom smijeru zadovoljavanja potreba svojih gostiju, koje je sada dobilo međunarodnu afirmaciju kvaliteta.

Dobijanje ISO standarda za ZTC „Banja Vrućica“ znači i preuzimanje obaveze održavanja ne samo visokog nivoa usluga, kvaliteta i internih sistema upravljanja, nego i njihovog stalnog unapređivanja i poboljšavanja jer je ISO 9001:2008 oznaka profesionalnosti i međunarodno prepoznatljivih normi kvaliteta, koje su podjednake i mjerljive u svim zemljama i na svim kontinentima.