Studio Amor, za vjenčanje sa stilom

Studio za organizaciju, koordinaciju i dizajn vjenčanja Amor otvoren je sinoć u Jevrejskom kulturnom centru u Banjaluci.

Iza ovog studia stoji Mara Radulj, po zanimanju televizijski producent, koja sa ćerkama Sanjom i Sandrom već pet godina pruža usluge dekoracije vjenčanja, ali i drugih svečanih događaja.

“Studio vjenčanja Amor je prvi studio koji u svom timu ima profesionalnog organizatora, dizajnera i koordinatora. Iz naših ideja organizacije, koordinacije i dizajna proizilaze ideje o dekoracijama. Prvi smo na našem prostoru koji su počeli da bave dekorisanjem vjenčanja u pravom smislu, jer je ta dekoracija uglavnom podrazumijevala samo cvjetne aranžmane, što smo mi znatno proširili, od prostora do najsitnijih detalja. Imamo u ponudi sve što mladencima može zatrebati na dan vjenčanja“ kaže Sanja koja je po zanimanju dipl. inž. arhitekture.

S obzirom da su tokom proteklih godina proširivale ponudu dekora, odlučile su se na otvaranje studija u koji mogu doći svi zainteresovani i pogledati šta je ono što im studio Amor može ponuditi za organizaciju i dekoraciju najljepšeg dana.

U narednom izdanju časopisa DOM INFO možete pročitati više o tematskim dekorima koje nudi Studio vjenčanja Amor.

salon09