„Banja Vrućica“ spremna za ljetnju sezonu

U najvećem banjskom kompleksu Republike Srpske sve je spremno za turiste koji ovo ljeto odluče provesti u našoj zemlji. Osmišljena ponuda ljetnjih paketa u kombinaciji sa otvorenim bazenskim kompleksom nude pravi doživljaj ljeta i bez odlaska na more.

 

„Da bismo svim zainteresovanim olakšali planiranje godišnjih odmora, u periodu od 01.07. do 31.08.2016. godine uveli smo akcijsku ponudu ljetnjih wellness aranžmana na bazi dva ili pet noćenja po cijeni od 159,00 odnosno 369,00 KM. Riječ je o boravku na bazi polupansiona u hotelu Kardial****, našem najboljem hotelu, visoke kategorije“, pojašnjava Milijana Bačić iz Službe marketinga Banje Vrućice.

 

Kako su naveli, otvoreni bazenski kompleks Banje Vrućice pruža se na 5000 m² i posjeduje rekreativni i hidromasažni bazen. Ukupna vodena površina oba bazena je oko 700 m². Ugostiteljsku ponudu bazenskog kompleksa upotpunjuje i natkrivena ugostiteljska terasa bara „Oaza“ koja nudi mnogobrojne ljetnje specijalitete i osvježavajuće napitke kako za goste tako i za posjetioce.

 

Bačićeva naglašava da, pored ponude wellness programa, u Banji Vrućici tokom ljeta po sniženim cijenama nude i provođenje kardiovaskularne i fizijatrijsko reumatološke rehabilitacije u hotelu Kardial.