„Banja Vrućica“ spremna i za zimsku sezonu

U najvećem banjskom kompleksu Republike Srpske sve je spremno za turiste koji predstojeće zimske praznike odluče provesti u „Banji Vrućici“. Osmišljena ponuda zimskih paketa u kombinaciji sa brdsko-planinskim, prirodnim okruženjem garantuju pravi zimski odmor.

„Dugo očekivani wellness aranžman ‘Zimska čarolija’ već je pušten u prodaju. Ovaj aranžman gosti našeg zdravstveno-turističkog kompleksa mogu koristiti u periodu od 03.01. do 28.02.2017. godine. Riječ je o boravku na bazi 4 polupansiona u hotelu Kardial****, našem najboljem hotelu, visoke kategorije.

U sklopu ovog paketa druga osoba ostvaruje 50% popusta, a četvrta pravo na gratis boravak.“, pojašnjava Milijana Bačić iz Službe marketinga Banje Vrućice.

banja-vrucica-zima-2016

Pored toga Bačićeva naglašava da je u istom periodu na akcijskoj ponudi i paket „Relax weekend Start up“ koji je na bazi dva polupansiona te njegova cijena za dvije osobe iznosi 253,50 KM dok je za četiri osobe cijena ovog paketa 507,00 KM.

„Kako je januar mjesec sa najviše prazničnih dana odlučili smo da dodatno obradujemo sve naše goste te smo na sve wellness aranžmane od 03. do 31.01.2017. odobrili 10% popusta.“, dodala ja Bačićeva.

Pored ponude wellness programa, u Banji Vrućici tokom zimskih mjeseci po sniženim cijenama nude i provođenje kardiovaskularne i fizijatrijsko reumatološke rehabilitacije u hotelu Kardial.

Što se pak tiče novogodišnjih aranžmana oni su u Banji Vrućici već uveliko rasprodati još polovinom 11. mjeseca, ističu u Službi marketinga.