ZTC „Banja Vrućica“ ponovo bilježi veliku posjećenost

Početak sezone u „Banji Vrućici“ obećava da će i ova godina ostati upamćena kao jedna od rekordnih. Nakon prošlogodišnjih preko 204 hiljade ostvarenih noćenja, i u prva četiri mjeseca ove godine u „Banji Vrućici“ bilježe rast posjećenosti.

 

„Tokom prva četiri mjeseca ove godine  ostvarili smo preko 67 hiljada noćenja što je za 14% više u odnosu na isti period prošle godine. Od navedenog broja noćenja najveći procenat je ostvaren na bazi zdravstvenog programa te prolaznog noćenja i wellness aranžmana“, kazao je generalni direktor ZTC-a „Banja Vrućica“ Aleksandar Radošević.

 

Radošević je dodao da je od ostvarenog broja noćenja u prva četiri mjeseca ove godine 47% čine domaći a 53% gosti iz inostranstva. Najveći broj stranih gostiju i ove godine dolazi iz Hrvatske, Srbije i Slovenije.

 

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što sada slobodno možemo konstatovati da u „Banji Vrućici“ sezona traje tokom čitave godine. Rezultat koji smo ostvarili još je jedna potvrda našeg zalaganja da smo svoju turističku ponudu svrstali u sami vrh ne samo kada je riječ o Republici Srpskoj nego i šire“, naglasio je Radošević.