Produžena akcija štednje u Banci Srpske

Zbog velikog interesovanja i želje da povoljni uslovi štednje budu što duže dostupni korisnicima, akcija štednje „Rastimo zajedno“ u Banci Srpske a.d. Banja Luka se produžava i trajaće do 31. decembra 2014. godine.

Kako bi izašla u susret najmlađim kategorijama našeg društva u svakom danu njihovog razvoja i rasta, ovom akcijom Banka je ponudila nove, atraktivne bonuse na dječiju štednju koji će se primjenjivati zavisno od vremenskog trajanja samog oročenja i to na ukupnu obračunatu kamatu po isteku roka oročenja.

„Drago nam je što je akcija štednje „Rastimo zajedno“ naišla na interesovanje i upravo zbog toga želimo da omogućimo što većem broju građana da po ovim povoljnim uslovima štede novac za svoje najmlađe.“

 Svi klijenti koji u periodu trajanja akcije do 31. decembra oroče dječiju štednju dobiće određene bonuse na istu, ali i simpatičan poklon – kasicu prasicu.  Na oročenu dječiju štednju na 13 mjeseci priznaće se bonus od 10%, na 24 mjeseca bonus 15%, na rok oročenja 36 mjeseci bonus 20%  i na rok od 60 mjeseci bonus 30%.