Zavirite u nevjerovatan penthaous DŽONIJA DEPA

Poznat po tome što je pomalo mračan, glumac Džoni Dep je slijedio sopstvene instinkte u izboru uloga od svoje prve u „Strava u ulici brestova“ iz  1984.

 

Napustio je srednju školu sa 15 godina, svirao je u nekoliko bendova i oženio se rano. Kada su on i njegova nova supruga otputovali u Los Anđeles, na sreću, sreo je Nikolasa Kejdža koji mu je predložio da se bavi glumom. To je dovelo do njegove prve filmske uloge i brzih uspjeha u filmovima Edvard Makazoruki, Uspavana dolina i Pirati sa Kariba.

Smatran jednim od najboljih holivudskih glumaca i zvijezda na blagajnama sa Zlatnim globusom i nagradama Screen Guild Awards, Dep je dospeo na naslovne strane zbog svojih filmova, ljubavnog života i zanimljivih nekretnina, uključujući i ostrvo na Bahamima. U različitim vremenima bio je u braku sa Šerilin Fen, Dženifer Grej, Vinonom Rajder i Kejt Mos, Dep je takođe imao dugu vezu sa francuskom pevačicom i glumicom Vanesom Paradi.
Tokom godina dok je bio u braku sa Vanesom kupio je cijelo francusko selo koje je nedavno bilo na tržištu za 55,5 miliona dolara. Nakon što se razveo od Vanese, oženio se Amber Herd 2015. godine, ali se razveo samo godinu dana kasnije. Depova jedinstvena kolekcija penthausa u centru Los Anđelesa se nalazi na tržištu nakon nagodbe sa Amber Herd od 7 miliona dolara.

Penthaus se nalazi u stambenoj zgradi od 13 spratova sa nekoliko stanova, od kojih je pet kupio i renovirao glumac. Zgradu je 1930. godine dizajnirao Klod Bilman i smatra se jednom od najlepših Art Deco zgrada u gradu. Dep poseduje pet stanova, dva četvorosobna i jedan jednosoban stan koje je uredio u svom jedinstvenom stilu ukupne površine oko 11.500 kvadratnih metara.

Kolekcija Džonija Depa od pet penthausa u čuvenoj zgradi u Los Anđelesu bila je dostupna 2016. kao grupa stanova koja se prodavala po cijeni od 12,78 miliona dolara.