Vozite pametno bez korištenja mobilnog telefona!

Kompanija m:tel i ove godine brine o savjesnoj vožnji, kroz edukativnu kampanju o rizicima korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje pod nazivom Budi pametniji od telefona! Ne koristi telefon dok voziš koju realizuje u saradnji sa Agencijom za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske.

Upotreba mobilnog telefona za volanom, jedan je od glavnih faktora rizične vožnje, koji bitno utiče na povećanje mogućnosti nastanka saobraćajnih nesreća sa ozbiljnim posljedicama.

„S ciljem podizanja svijesti o sigurnijoj vožnji, a u skladu sa našom jasnom opredjeljenošću da poslujemo društveno odgovorno, kreirana je kampanja u kojoj apelujemo na vozače da tokom vožnje odlože svoje mobilne telefone, jer nijedan poziv niti poruka nisu važniji od života“ apeluju iz kompanije m:tel.

Kampanja traje do 1. septembra 2017. godine, ali nužnost savjesne vožnje nema rok trajanja.

Nastojanja kompanije m:tel da saobraćajnice budu što sigurnije, a vozači što savjesniji, podržale su brojne medijske kuće: RTRS, ATV, RTV Istočno Sarajevo, TV K3, TV Bel Kanal, Euro Blic, Glas Srpske, Nezavisne novine, Auto shop magazine, Mali oglasi, NES radio, Radio Kontakt, Radio Bobar, Radio Istočno Sarajevo, nezavisne.com, buka.com, capital.ba, automoto.ba, mojahercegovina.com, dobojcaffe.com, banjalucanke.com, banjaluka.com. Bilborde i oglasne površine obezbijedili su: Metromedia, Nova Oprema, DL plakat.

Više informacija dostupno je na www.mtel.ba.