Vodootporne tapete za kupatilo koje obaraju s nogu

Tržište tapeta je poslednjih godina evoluiralo, pa nove tehnologije štampanja i proizvodnje omogućavaju kompanijama da ponude zidne obloge koje su eko-održive i izuzetno atraktivne i kvalitetne.

Efektan primjer su tapete dizajnirane za kupatila, odštampane na rolnama koje su otporne na vodene kapi kao i vlažnim okruženjima (kao što su mali toaleti bez prozora), prisustvu pare (kao što su saune), u slučaju neprekidnog i direktnog kontakta sa vodom (unutar tuš kabina), ili čak, sa posebnom zaštitom, u ekstremnim situacijama, kao što je dno bazena.

Upravo takve tapete proizvodi italijanska kompanija WallPepper® koja je predastavila kolekciju H2OWallPepper® sa jedinstvenim tehničkim karakteristikama.

Osim što se kupatila, saune, bazeni… mogu opremati kvalitetnim tapetama, njihov adut su i  fenomenalni uzorci koji imitiraju prirodne materijale poput mermera, ali i apstraktni motivi koji prostor efektno transformišu.

Naravno, tu je i veliki izbor keramike sa zanimljivim dezenima, ali zbog mogućnosti reprodukovanja najrazličitijih slika i dezena ipak prednost dajemo tapetama, bar za uređenje kupatila gdje je cilj postići efekat iznenađenja i oduševljenja.