Uz emisiju Dom info do korisnih informacija iz oblasti uređenja enterijera i eksterijera (VIDEO)

Nakon kraće pauze i zimskog odmora, emisija Dom info se vratila na male ekrane.

U petoj epizodi emisije gledaoci imaju priliku da saznaju mnogo korisnih informacija iz oblasti uređenja enterijera i eksterijera.

Ova emisija odličan je način da se opustite i uživate u pogledu na fantastične enterijere, dobijete inspiraciju ili dobar savjet kada je u pitanju uređenje doma.

Kakve novitete možete pronaći u salonu namještaja Loft, kako urediti staze u dvorištu, gdje provesti 8. mart, kakva je ponuda olimpijskog centra Jahorina, samo su neke od zanimljivih i korisnih informacija koje možete saznati u novoj epizodi emisije Dom info.

Emisije o uređenju doma, renoviranju enterijera, pronalaženju nekretnina hit su kod publike, a teme kojima se Dom info bavi pružaju gledaocima brojne korisne informacije i ideje kada je u pitanju ova oblast.

Emisija se emituje jednom mjesečno. Urednik i autor je Brankica Tejić-Jerinić, a voditelj Vesna Račić. Pored emitovanja na brojnim TV stanicama u BiH, emisiju možete pogledati i na YouTube kanalu Dom info.

Svoje komentare, prijedloge, pitanja možete slati na mail adresu portala “Dom info”, kao i na zvanične profile na društvenim mrežama (Fejsbuk, Instagram, Tviter).

U nastavku pogledajte petu epizodu emisije Dom info.