Potražite ideje i inspiraciju za uređenje doma uz emisiju Dom info (FOTO, VIDEO)

Šesta epizoda emisije Dom info počela je sa emitovanjem na bh. tv stanicama.

Gledaoci i u ovoj epizodi imaju priliku da saznaju novitete iz oblasti uređenja doma, kao i brojne savjete stručnjaka kada je u pitanju oblast kulture življenja.

Koncept emisije je takav da gledaoce putem malih ekrana ispiriše da krenu sa renoviranjem koje možda i nisu planirali. Tematika emisije Dom info i u ovoj epizodi je šarolika, a ekipa koja realizuje emisiju se iz epizode u epizodu trudi da inspiriše, opusti, informiše i zabavi gledaoce.

U ovoj epizodi gledaoci će imati priliku da saznaju koji su to noviteti u salonu namještaja Loft.

U Banjaluci je održan i Home garden interior design sajam odakle donosimo više informacija, koje su prednosti prirodnog kamena u uređenju fasada, Akademija umjetnosti u Banjaluci otvorila je novi smjer Dizajn enterijera… sve su to samo neke od informacija koje ćete dobiti ukoliko pogledate šestu epizodu emisije Dom info.

Uređenje doma ne znači nužno i potpunu adaptaciju koja uključuje zamjenu parketa, pločica, te rušenje zidova. Čak i male promjene koje su uglavnom pristupačne mogu napraviti razlike u enterijeru i osvježiti vaš životni prostor. Svim ovim detaljima se bavi emisija Dom info kroz svoje rubrike.

Želja svih nas je da prilikom uređenja doma stvorimo cjelinu kojoj ćemo se osjećati sigurno, ugodno i u kojoj ćemo uživati svakog dana. Emisija Dom info je tu da olakša cijeli taj proces nizom korisnih informacija.

Potražite ideje i inspiraciju za uređenje vašeg doma uz emisiju Dom info. Pored emitovanja na brojnim TV stanicama u BiH, emisiju možete pogledati i na YouTube kanalu Dom info.

Svoje komentare, prijedloge, pitanja možete slati na mail adresu portala “Dom info”, kao i na zvanične profile na društvenim mrežama (Fejsbuk, Instagram, Tviter).