Uspješna građevinska kompanija gradi povjerenje klijenata

Kupovina stana je jedna od velikih životnih odluka modernog čovjeka, jer ulaganjem u nekretninu određuje životni prostor u kojem će provesti veći dio svog vremena. Dom je mjesto u kojem nastaju najljepši trenuci i koje čuva najljepše uspomene, udobna oaza za odmor nakon napornog dana i mjesto na koje će se svi, kuda god otišli, uvijek rado vraćati.

Kompanija koja već više od dvije decenije važi za jednog od lidera u domenu gradnje stambeno-poslovnih objekata je „Aragosta Invest“ iz Banjaluke, ime koje je postalo sinonim za kvalitet u izgradnji. Uspješna poslovna priča započela je još daleke 1990. godine osnivanjem male porodične firme „Dom Invest“, da bi 1997. godine preduzeće promijenilo ime u „Aragosta Invest“ pod kojim i danas posluje.

Aragosta objedinjuje stručnost i iskustvo u parojektovanju i izgradnji, a zahvaljujući vrhunskim materijala koji se koriste u izgradnji stekla je reputaciju pouzdanog izvođača građevinskih radova.Ono po čemu je „Aragosta Invest“ naročito prepoznata na tržištu nekretnina je činjenica da je istovremeno izvođač radova, investitor i projektant, s obzirom da posjeduje sopstveni projektni biro. U Aragosti su posebno ponosni na svoj tim, koji čini više od 150 zaposlenih, među kojima su i vrhunski domaći stručnjaci – diplomirani inženjeri građevine i arhitekture.

U pripremi gradnja stambeno- poslovnog objekta u Ulici Boška Tošića – 75 stanova

Kako je tekla izgradnja stambeno-poslovnih objekata sticano je i povjerenje klijenta, a zadovoljni kupci desetina hiljada kvadrata izgrađenih u proteklih 20 godina najbolja su preporuka i garancija vrhunskog kvaliteta. Poslovna politika kompanije usmjerena je ka poštovanju svih zakonskih propisa, a posebna pažnja se posvećuje maksimalnom zadovoljenju potreba kupaca i njihove potpune pravne sigurnosti.

Pored stambene izgradnje, koja je primarna djelatnost ove kompanije, „Aragosta Invest“ je izvođač specijalizovan za izgradnju objekata drugih namjena. Višedecenijsko iskustvo primjenjeno je u izgradnji bolnica, škola, pozorišta i administrativnih objekata u Republici Srpskoj i BiH, ali i van granica države, na veoma zahtjevnom tržištu u inostranstvu.

Osim što se može pohvaliti izuzetnim poslovnim rezultatima, „Aragosta Invest“ kao društveno odgovorna kompanija podržava i pomaže razvoj infrastrukutre lokalne zajednice. Tako je krajem protekle godine, u saradnji sa još tri kompanije, „Aragosta Invest“ izgradila i Banjaluci poklonila dva nova igrališta u naselju Borik.

„Aragosta Invest“ je, s opravdanim razlogom, danas prepoznatljiv brend kojem se vjeruje i koji se na tržištu pozicinirao kao lider u građevinskom sektoru. Višegodišnje iskustvo u izgradnji, imponzatan spisak završenih projekata i stečeno povjerenje kupaca to i potvrđuju.