Modularne police od Shelveda

Britanski brend Shelved je lansirao Shelved Modular Furniture, sistem za skladištenje namještaja koji korisnici mogu prilagoditi u različite konfiguracije. Prema Shelved-u , sistem namještaja  nudi maksimalno skladištenje bez žrtvovanja površine poda, što ga čini idealnim za stanove.

 

dezeen.com

“Ako se potrebe korisnika ikada promijene, namještaj se može promijeniti zajedno s njima”, rekao je brend. “Mogu ga rekonfigurirati, dodati mu i krenuti s njim, čineći sistem zaista bezvremenskim.”

Shelved ima niz gotovih modularnih postavki koje korisnici mogu birati, uključujući TV jedinice, ormare, police za ekrane i aranžmane za kućnu kancelariju sa  stolovima.

 

dezeen.com

 

Alternativno, korisnici mogu prilagoditi unaprijed napravljeni modularni namještaj na policama ili kreirati vlastiti raspored modula koristeći online 3D konfigurator proizvoda.

“Shelved Modular Furniture kombinuje elegantnu, minimalnu estetiku i pametan dizajn proizvoda sa jednostavnim sastavljanjem”, rekao je Shelved. “Od relativno malog skupa dijelova može se napraviti bezbroj konfiguracija i dizajna.”

 

dezeen.com

 

Proizveden u Velikoj Britaniji, modularni namještaj sa policama sastoji se od metalnog okvira i ploča od melaminskih iverica dostupnih u više završnih obrada.

Dodatne karakteristike uključuju kutije za sadnju sa vodootpornim oblogama i platnene ploče koje se mogu koristiti kao oglasne ploče.