Pređi bez brige!

Ako si m:tel korisnik na Dopuni duže od šest mjeseci, sada imaš sjajnu šansu da pređeš na Pretplatu i za svoj dobar izbor dobiješ 100 KM na Addiko Visa poklon kartici!

Izborom jednog od tarifnih modela – Pretplata: S ili Pretplata: S Net, pored novčanog iznosa, odmah možeš izabrati i jedan od dva modela telefona, a koji možeš platiti na čak 24 rate. Izaberi ZTE Blade V8 Lite,  za koji ćeš izdvojiti  19,20 KM jednokratno i 3,34 KM po rati na sljedeća 23 mjeseca. Takođe, tu je i LG K10 (2017) DS, za 32,80 KM jednokratno, sa ratom od 5,70 KM mjesečno naredna 23 mjeseca.

Pretplata tarife su dobar izbor za sve koji žele odlične bonuse, besplatne pozive, povoljnije razgovore i neograničen mobilni internet. U Pretplata: S tarifi dobijaš 200 minuta besplatnih razgovora prema svim mrežama u BiH, 50 minuta prema mts mobilnoj mreži, besplatne razgovore prema Prijatelj broju iz m:tel mobilne mreže, neograničen broj SMS-ova, te 500 MB mobilnog interneta. Uz Pretplata: S Net tarifu, takođe uživaj u besplatnim minutama, SMS-ovima i čak 4 GB mobilnog interneta!

Ova ponuda biće aktuelna do kraja februara mjeseca ove godine, zato ne zaboravi posjetiti najbliže prodajno mjesto m:tel-a i počastiti se iznosom od 100 KM koje možeš trošiti kako god želiš, ali i novim telefonom na rate!

Za sve informacije o ovoj, ali i svim drugih ponudama, m:tel kontakt centar dostupan ti je 24 sata dnevno putem besplatnog broja  0800 50 000.