Unutar raskošnog doma Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez vrijednog 6,5 miliona dolara

Fudbalerova prostrana vila u Torinu, u Italiji, prikladna je za kralja – kaže se da Ronaldovoj djevojci Georgini Rodrigez i dalje povremeno treba “pola sata” da se snađe oko ogromnog imanja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Kao jedan od najplaćenijih fudbalera u istoriji, višemilionska prebivališta  Cristiana Ronalda širom svijeta raskošno su dizajnirana s luksuznim sadržajima – a njegova vila u Torinu u Italiji nije izuzetak.

Unutrašnjost prostrane vile otkrivena je u najnovijoj Netflix reality seriji, Ja sam Georgina , Ronaldove djevojke Georgine Rodríguez . „Ponekad bi mi trebalo pola sata da se vratim iz dnevne sobe jer nisam znala put“, otkrila  je Georgina u emisiji. “Bilo je tako veliko. Odmalena sam navikla da živim u malim stanovima.”

Par i njihovo četvero djece nastanili su se u kući 2018. godine, kada je petostruki osvajač Zlatne lopte prešao u Juventus iz Real Madrida (porodica je od tada preselila svoju bazu u Ujedinjeno Kraljevstvo, gdje Ronaldo trenutno igra za Premier Liga kluba Manchester United). Budući da je Ronaldo napustio kuću prelaskom u Englesku, italijanske novinske kuće objavile su da se vila iznajmljuje preko italijanske kompanije za posredovanje nekretninama Logo Immobiliare.

Smještena u Strada San Vito Revigliasco, jednom od najekskluzivnijih područja u Torinu, Ronaldo je navodno bio očaran modernom izgradnjom vile od približno 10.763 kvadratnih stopa.

tatlerasia

 

Privatnost je još jedan ključni element; Vila je povezana sa glavnom cestom preko dugačkog privatnog prilaza koji je dobro čuvan. Vila je također okružena spektakularnim pogledom; jedna strana prebivališta gleda na slikovita brda i rijeku, dok drugi kraj pruža izvanredan pogled na grad Torino iz ptičje perspektive.

Objekat  na tri sprata dizajniran je luksuznom mješavinom raznih mermernih materijala i brojnim velikim prozorima u svakoj prostoriji. Namjenska igraonica za njegovu decu podeljena je na roze i plavu za djevojčice i dječake, sa razigranim detaljima kao što su akcenti u oblaku i naljepnice za superheroje  Spajdermena.

 

tatlerasia

 

Rodrigezov niz dizajnerskih torbica u boji slatkiša izložen je u prostranom ormaru, dok je Ronaldov asortiman luksuznih automobila u rasponu od Bugattija do McLarensa parkiran u njihovoj ogromnoj garaži. Neki od ostalih  sadržaja uključuju zatvoreni bazen, spa centar, ogromnu teretanu prepunu najsavremenije opreme za Ronaldove treninge, kao i prostrano dvorište i privatnu baštu.

Vila se može pohvaliti luksuznim sadržajima, uključujući privatni zatvoreni bazen.
Zanimljivo je da je dom služio i kao nekadašnja rezidencija drugim poznatim imenima u fudbalskom svijetu, uključujući italijanskog defanzivca Fabija Kanavara i Ronaldovog bivšeg trenera Real Madrida Zinedina Zidana.

tatlerasia