U susret prazničnoj sezoni

Sezona slava je već otpočela, a polako nam se bliže i novogodišnji praznici…

Sasvim logično – vrijeme je da se zapitamo: kako brzo, efikasno i što jeftinije spremiti dom za prazničnu sezonu? Polako krećemo u prelistavanje omiljenih časopisa za uređenje enterijera, besomučno skrolujemo po internet portalima, i razmjenjujemo ideje sa prijateljima – sve u nadi da će baš naš dom zablistati punim sjajem u tmurnim zimskim danima.

Kada lišće pređe iz zelene u blistave nijanse crvene, narandžaste i žute, dizajneri i dekorateri širom svijeta puštaju mašti na volju i počinju da nam predlažu svoje dekorativne kombinacije koje nas, ruku na srce, uvijek iznova oduševe svojom originalnošću. To je onaj trenutak kada stavimo prst na čelo i glasno kažemo: kako se ja ovoga nisam sjetio ranije?!

Odaćemo vam tajnu – vjerovatno se toga niste sjetili samo zato što niste poslušali onog kreativca koji čuči uspavan duboko u vama. Da ste mu samo dali šansu da pokaže šta zna i umije vjerujemo da vas rezultati ne bi razočarali. Imamo još jednu dobru vijest za vas: počinje sezona praznika, a znate i sami šta to znači, zar ne?

Ovo je idealan period da se opustite i oslušnete onaj unutrašnji glas koji vam kaže: hajde, možeš ti to!