Stolovi koji pomažu da vaša trpezarija zablista

Suština najnovije kolekcije trpezarijskih stolova je centralna metalna baza sa dijamantskom mašinskom obradom koja se može bukvalno otkačiti i prekriti novim kućištem sa različitim završnim obradama i bojama kako bi se zadovoljile nove estetske potrebe korisnika.

U pitanju je raznovrsni i inovativni dizajn napravljen sa ciljem da se lako i efikasno prilagodi bilo kojoj vrsti enterijera, odnosno stilu trpezarije. Posebnost kolekcije i suština projekta je centralna metalna baza – postolje koje se može prekriti ručno brušenim mesingom, titanijumom i kobaltom, kao i potpuno novim nastavcima izrađenim od nerđajućeg čelika.

Centralni stub se može udvostručiti kako bi se dobila veća površina stola a dizajniran je da se kombinuje sa više fiksnih ili rastegljivih vrhova različitih oblika, proporcija i završnih obrada.

Od malih ali prilagodljivih vrhova, preko okruglih pa sve do kvadratnih oblika, ovi moderni i praktični trpezarijski stolovi nude najveći broj prilagođavanja odnosno kombinacija koje će omogućiti da vaša trpezarija u rekordnom roku dobije novi izgled.