Najbolje ideje za igraonicu u potkrovlju

Boravak u zatvorenom prostoru u vrijeme zime može biti neprijatan, a kada imate djecu, postaje prilično mahnito i brzo! Teško ih je stalno animirati, a uskoro će vas početi gnjaviti kada ponovo mogu otići u najbliži park ili plažu. Ono što ovdje pomaže je predivna igraonica – prostor koji im omogućava da se slobodno izraze čak i kada pronađu privatnost i predivan bijeg koji je drugačiji od ostatka kuće. Dok igraonica na bilo kojem nivou pomaže u rješavanju ovog problema, ona u potkrovlju podiže iskustvo na potpuno novi nivo.

Ako ste do sada ignorirali potkrovlje, sada je vrijeme da mu date novi život. Raščistite potkrovlje, isplanirajte brzo preuređenje i imate fantastičnu igraonicu u kojoj svi u porodici mogu uživati ​​uz jednostavno dodavanje nekoliko mjesta tokom vikenda. Igraonice u potkrovlju jednostavno izgledaju  sanjivo.

 

 

Vaša igraonica u potkrovlju koja je upravo otkrivena ne mora biti ekskluzivna igraonica samo za djecu. To može biti lijepa kućna kancelarija, soba za goste ili čak porodična soba. U slučaju kućne kancelarije/igraonice, takođe imate priliku da pripazite na mališane dok obavljate neke poslove od kuće. Ovo stvara bezbjednu igraonicu u kojoj se i vi i djeca možete produktivno zabaviti! Naravno, ponekad bi moglo postati malo bučno, ali bi ipak vrijedilo svega. Igraonica može biti i spavaća soba za goste s modularnom sofom za spavanje koja je uklopljena u mješavinu i neutralnom pozadinom. Ideja je stvoriti ravnotežu sa stilom.