Spektakularna vila Džastina Bibera u kojoj provodi dane odmora

Vila u kojoj slavni pjevač provodi dane odmora je zaista spektakularna.

Iako je period karantina proveo sa svojom suprugom Hejli, prije nego što se oženio, Džastin Biber je redovno birao ultra-luksuzne vile za svoje ljetnje destinacije, smještene na najlepšim lokacijama na našoj planeti. Možemo slobodno reći da je on podjednako poznat po svojim ekstravagantnim odmorima, koliko i po svojoj dugačkoj listi hit pesama i spotova.

Na primjer, 2016.godine otputovao je na Havaje na odmor u spektakularnoj vili Waterfalling Estate sa šest modela i njegovom tadašnjom partnerkom Saharom Rej. Kuća je izgrađena na ivici vodopada i iznajmljuje se za 10 hiljada dolara po noći. U cijenu je uračunat helikopterski prevoz i ostale hotelske usluge. Svaka soba u kući ima pogled na vodopad.
Kuća u kojoj Džastin Biber voli da provodi dane odmora se sastoji od tri sprata. U prizemlju se nalaze kuhinja i dnevni boravak, a na druga dva sprata su spavaće sobe, kancelarija i teretana. Vila takođe ima teren za golf, teretanu, olimpijski bazen sa toboganom i đakuzijem.

Džastin je takođe proveo nedelju dana u popularnoj kući od 1750 kvadratnih metara u Juti. Ubrzo nakon Džastinove posjete, kuća je izašla na tržište po cijeni od 15,9 miliona dolara. Kuća na jezeru Toluka koju su Džastin i Hejli iznajmili za medeni mjesec za 100.000 dolara mjesečno takođe je kasnije stavljena na tržište za 8,5 miliona dolara.

Ostaje da vidimo, da li će ova kuća na Havajima uskoro naći svog kupca!