Snažni dizajn interijera s kamenim zidovima

Snažni zidovi i kameni komadi namještaja sa stijenama stvaraju ovu uzbudljivu kolekciju inspirativnih kućnih interijera.

Ovi kućni dizajni koji istražuju različite dubine teksture kamena kako bi stvorili fantastične zidove. Od plitkih utora do veličanstvenih planinskih obronaka, ovdje postoji nešto što će impresionirati svaku želju. Ubacili smo i mnoštvo komada heroja kako bismo impresionirali estetiku kamena bez da je odnesemo na zidove, kao što je jedinstveno kameno kuhinjsko ostrvo i jedinstveni dizajn kupatila sa kamenim sanitarijama. Mnoga od ovih prebivališta ugrađena su direktno u prirodnu stijenu, koja se kao zasvođeni stropovi nadvija nad širom otvorenim, prekrasnim životnim prostorima.

 

NT tj

 

NT tj

 

NT tj

Oduzimajući dah u svojoj povezanosti s prirodom, čini se da ovaj fantastičan dizajn kuće spaja modernu unutrašnju i prirodnu estetiku na otvorenom. Visoki zid sa stijenom dominira velikim prostorom spavaće sobe, gdje se nadstrešnica zelenila nalazi na ogromnom okruglom krovnom prozoru. Okrugli krevet i tepih za spavaću sobu odražavaju kružni krovni prozor. Prigušeni zeleni pokrivači za krevet i odgovarajuća zelena stolica za spavaću sobu spajaju se s gustim i sjenovitim krošnjama biljaka. Vitke podne svjetiljke skaču visoko kako bi istakle kameni zid spavaće sobe. Sa jedne strane ovog jedinstvenog dizajna spavaće sobe nalazi se toaletni prostor. Kameni umivaonik na postolju stapa se sa zavjesom od biljaka penjačica, kao da je dio vrta. Dizajn otvorenog tuš prostora glatko je urezan u teksturiranu stijenu.

 

Mario Maleš

 

Mario Maleš

 

Mario Maleš

 

Kameni interijer ove kuće uključuje vruću crvenu nijansu koja podsjeća na pustinje. Plafon je ravan i pada između crvenih gromada. Moderan linearni dizajn kreveta je u čistom kontrastu sa kotrljajućim crvenim stijenama.

 

Nazar Tsymbaliuk

 

Nazar Tsymbaliuk

 

Nazar Tsymbaliuk

 

Nazar Tsymbaliuk

 

Teksturirani zidovi sa stijenom u našem trećem predstavljenom dizajnu kuće su izbalansirani sa glatkim bijelim roletnama. Meke sive sofe izvlače prirodnu nijansu stijene. Nastavak zida sa stijenom stvara dramatičnu pozadinu za moderan dizajn stepenica. Staklene ograde i otvoreni stubovi omogućavaju divljenje robusnoj osobini iz svakog ugla u kućnom ulazu. Dvostruki kamin nadopunjuje staklene rubove stepeništa. Okrugli tepih radi na omekšavanju grubog izgleda dizajna spavaće sobe u kamenu. Čini se da platformski krevet po mjeri lebdi bez težine iznad njega.Kameni zid se nastavlja cijelom dužinom spavaće sobe i ulazi u kupatilo otvorenog planagdje se nalazi glatka kamena kada.