Dječji krevet za troje koji štede prostor

Koliko god dobro uredili dječju sobu, vjerujte nikad neće biti dovoljno kada vaš mališan ima brata ili sestru. Mislim da većina porodica, posebno onih u gradovima, nemaju prostora za pojedinačnu djecu. Ograničeno zemljište i mnoge rezidencije koje primjenjuju minimalistički koncept, ponekad čine da morate biti pametni u rješavanju prostora, uključujući stvaranje zajedničke dječje sobe koja funkcionira optimalno.

Ovaj put nećemo govoriti o sobama za blizance, to znači da će biti dovoljno mjesta za više od dvoje djece. Troje djece bi trebalo biti više nego dovoljno da ih pustite zajedno u jednoj prostoriji, a ako vam je to malo previše, pogledajte ovu zaista praktičnu ideju o rasporedu bračnog kreveta koja štedi prostor.

Međutim, dijeljenje sobe sa braćom i sestrama je zabavno, ali često nema dovoljno mjesta u kući i dijeljenje je najbolje rješenje koje možete učiniti. Možda već imate ideju o tome gdje ćete staviti krevet i njihove stvari, ali pokušajte vidjeti da li je zajednička soba zaista ugodna za njih. Evo malo inspiracije!

Krevet na sprat za tri dječaka

Kreveti na sprat najbolji su izbor za zajedničke dečije sobe. Nije samo za blizance, budite kreativni tako što ćete uzeti IKEA krevet i složiti ga u tri udobna kreveta za tri dječaka. I njih troje su zaista uživali u svojoj sobi.

 

Minimalistički krevet na sprat

Za manju sobu možete odabrati dizajn kreveta na sprat sa pomoćnim ležajem ispod kreveta. Osim što je laka za pohranu i korištenje, ova ideja za krevet je savršena za minimalističku sobu. Djeca će se lako igrati i komunicirati sa svojom braćom i sestrama.

 

 

Krevet na sprat pun iznenađenja

Neosporno je da je vrijeme prije spavanja za zajedničku dječju sobu najzabavnije. Ova ideja za krevet nije samo šarena, već i mnoga iznenađenja koja se nalaze ispod kreveta. Sada će imati više prostora da pozovu svoju drugu braću i sestre.

 

 

 

Tri zajedničke dječje sobe s temom plaže

Ako imate veliku sobu, nema ništa loše u tome da svakom djetetu date tri kreveta. Kako ne biste izgledali monotono, dodajte i zabavnu temu sobe kao što je plaža ili odmor. Ova ideja o zajedničkoj dječjoj sobi nije samo ugodna, već će se svidjeti i vašem mališanu.

 

Prostrana zajednička dječja soba u vintage stilu

Vintage stil je uvijek voljen i nikad bezvremenski. I dalje uz veliku zajedničku dječju sobu, možete dodati vintage stil kao dio dekoracije dječje sobe. Počevši od tri udobna željezna kreveta, drvenih podova, zidnih polica, do koncepta otvorenog prostora koji će ga svidjeti svima.