Sjajan interijer s visoko kvalitetnim završnim obradama

Ovaj elegantni kućni interijer  vješto je izrađen sa visokokvalitetnim završnim obradama od ruba do ruba koji stvaraju luksuznu estetiku po mjeri.

Dizajniran od strane Elene Sedove , moderan stan sa namještajem koji je izrađen po narudžbi. Staklene spavaće sobe imaju zid sa modernom obradom reljefne teksture i fantastičnom muxarabi pregradom sobe.

 

Sergey Sedov

 

Dnevni boravak je otvorenog tipa i nježno je zoniran okruglim tepihom ispod dnevnog boravka. Rub kružnog tepiha viri iz sofe taman toliko da obuhvati mali okrugli sto za kavu i elegantnu ležaljku. Druga polovina dnevnog boravka je  kombinovana sa trpezarijom koja je opremljena  elegantnim mermernim trpezarijskim stolom i modernim drvenim trpezarijskim stolicama. U sredini se nalazi ležaljka koja služi kao kratka prepreka između dnevnog boravka i trpezarijskog prostora. U trpezariji se nalaze dva ormara koja imaju ugradne police za knjige kako bi se prostor za ručavanje pružio trenutcima dekorativne elegancije. Integrirane police imaju pozadinsko osvjetljenje kako bi se istaknule ukrasne vaze i skulpture.

 

Sergej Sedov

 

Staklena vrata vode iz trpezarije na balkon. Dvije moderne vanjske stolice čine privlačno mjesto za razgovor i opuštanje.

 

Sergej Sedov

 

Kako prelazimo na luksuzni dizajn spavaće sobe , otkrivamo nevjerojatan zid muxarabi uzglavlja. Zaslon odvaja spavaću sobu od toaleta. Viseća svjetla za dvije spavaće sobe krase obje strane ukrasnog paravana. Teksturirani tepih za spavaću sobu nadopunjuje zamršeni dizajn ekrana. Stolica za spavaću sobu smještena je uz prozore spavaće sobe, stvarajući lijep kutak za čitanje među zrelim sobnim biljkama.

 

Sergej Sedov

 

Sergej Sedov

 

Unutar sopstvenog kupatila, ugrađena kada je popločana kako bi se uskladila sa sivim kamenim podom i odgovarajućim mokrim zidovima.

 

Sergej Sedov

 

Sergej Sedov

 

home-designing.com