Simpatični šator – savršeno utočište od uobičajenih kancelarijskih smetnji

Pod Tent je samostojeća podloga koja ograničava ometanje u kancelariji otvorenog koncepta, pružajući pojedincima udoban i privatan prostor da rade svoj najbolji posao. Drugim riječima, ovaj maleni i nadasve simpatični šator je savršeno utočište od uobičajenih kancelarijskih smetnji – on vam obezbjeđuje udobno, privatno radno okruženje kako biste dali svoj maksimum.

 

yankodesign

 

Moderna privatnost na jedan sasvim drugačiji način: to je ideja vodilja koja stoji iza ovog projekta. Jedinstveni i organski oblik šatora dodaje ubjedljivu i nekonvencionalnu vizuelnu estetiku modernom radnom mjestu, omogućavajući zaposlenima priliku da se na trenutak izoluju od svega.

 

yankodesign

Postoje mnoge prednosti dodavanja šatora na radnom mjestu. Najprije, u pitanju je svestran dizajn – dovoljno prostran da podrži pojedinačna podešavanja stola ili ostalih radnih zadataka. Uz to, neverovatno je fleksibilan – lako se pomera i omogućava da se stvari drže pod kontrolom. Takođe, šator sadrži standardni otvoreni krov i vrata koja obezbeđuju dobru ventilaciju unutar kapsule.

 

yankodesign

Dostupan u širokom spektru prozirnih i neprozirnih tkanina, Pod Tent se može specificirati u jednoj ili u više boja kako biste postigli izgled koji želite i svoj privatni kutak uskladili sa postojećim stilom kancelarije.