Savršena dekoracija stola

Dajte svojim gostima obrok za pamćenje uz naš izbor najboljih  ukrasa za sto koji odgovaraju svečanim, prazničnim temama…

Kada je riječ o savršenoj dekoraciji prazničnog stola, koordinisana tema ili šema boja će bez sumnje najbolje funkcionisati. Ali, često su oni posebni mali dodiri stvar koja čini da se sve spoji u jednu idealnu scenu, bilo da su to minijaturni ukrasi za drveće, bajkovita svjetla ili romantične svijeće.

 

 

Foto: Rennai Hoefer

 

M_a_j_a

 

 

 

 

Centralni dio stola je ujedno i ključni dio uspješnog prazničnog pejzaža. Centralni ukrasi mogu uključivati vazu i gomilu sezonskog zimskog cvijeća, skulpturalne svijeće u nizu ili  vjenčić isprepleten bajkovitim svetlima. Zapamtite, kada su u pitanju božićni ukrasi za sto, uvijek počnite sa središnjim dijelom jer će vam to zaista pomoći da napravite svoju temu i paletu boja.

Važno je da se pobrinete da vaši  ukrasi budu u proporciji sa stolom. Sto definitivno ne bi trebao da bude pretrpan jer će vam trebati dovoljno prostora za posluživanje jela i smještaj staklenog posuđa kao i ostalog pribora.