Samo jedna sitnica će povećati vrijednost vašeg doma

Bilo da želite da sredite stan kako biste ga skuplje prodali ili samo želite da ga učinite raskošnijim, ovaj trik će vam svakako biti od pomoći.

Najlakši i najbrži način da transformišete i uljepšate vaš stan je da unesete u njega detalje u boji slonovače.

Dizajneri savjetuju da je boja slonovače prava boja za vas ako želite da postignete dobre rezultate renoviranjem. Dizajneri ukazuju na to da je zasićenost bojama velika, ali da je ova nijansa savršena. Na hiljade nekretnina se brže proda ako kupci pomisle da je imanje skoro renovirano i ako su se prethodni vlasnici trudili oko održavanja. Ovo je njima znak da mogu odmah da se usele, bez da moraju da renoviraju svoj novi dom.

Takođe, razlog tome je što boja slonovače daje osjećaj svježine prostoru pa stoga kupci imaju utisak da je sve renovirano i dobro očuvano. Ova boja je neutralna i slaže sa sa svim namještajem kojim raspolažu novi vlasnici. Ona im daje mnogo prostora za uklapanje i brzo useljenje.

0

Dizajneri savjetuju da isprobate kombinaciju bijelih zidova i namještaja u jarkim bojama koja uvijek upali, piše Dailymail. Nemojte se bojati da kombinujete bijelu i pastelne boje jer ćete tako izbeći napad izgled i prostor će izgledati svježe i moderno.

Mali dodatak ove boje može mnogo da doprinese izgledu vašeg doma, bilo da ga prodajete pa želite da povećate cijenu, ili ga sređujete za svoju dušu. Ulaganjem samo nekoliko stotina evra u kvalitetno krečenje možete da povećate vrijednost vašeg doma za nekoliko hiljada.

 

(telegraf.rs)