Igraj i pobijedi na Svjetskom prvenstvu: PS4 + FIFA 18

Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji obećava da će biti najveće i najbolje takmičenje do sada, sa mnogim uzbudljivim utakmicama koje će se igrati tokom juna i jula mjeseca. Ukoliko ste ljubitelj sporta i ne želite da propustite ni jedan sportski događaj tu su najbolji sportski kanali u ponudi osnovnog m:tel TV paketa: Sport Klub, Arenasport i Eurosport. 

A ako ste uz sve to i fanovi igrice FIFA 18 moći ćete se prepustiti nadolazećoj fudbalskoj groznici i isprobati svoje vještine i strategije vodeći svoj tim do pobjede u svjetskom kupu, jer je proizvođač EA sports, u iščekivanju ovog najvažnijeg fudbalskog događaja, omogućio besplatan dodatak.

Svoje prvenstvo zaigrajte na Sony PlayStation-u uz FIFA 18, iskusite atmosferu na svih 12 stadiona uz službenu loptu, dresove, zvukove sa terena i pravim virtuelnim trofejom koji će osvojiti samo najuporniji.

Sony PlayStation 4 uz dodatak dva džojstika i FIFA 18 igrice možete kupiti na 12 mjesečnih rata uz m:tel TV pakete.

Kad pravite pauzu u igranju, uživajte u pravom Svjetskom fudbalskom prvenstvu na vrhunskim uređajima uz najbolje sportske kanale u m:tel TV paketima.

Za više informacija o ponudi posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.