Radite od kuće sa stilom

Bilo da radite od kuće ili vam je potrebno još nekoliko sati za realizaciju velikog projekta, velike su šanse da se mučite da se koncentrišete u kućnoj kancelariji. Možda je to zato što vam je stolica previše čvrsta na leđima, ili sto nije odgovarajuće visine, ili je to možda samo zato što su ometanja posvuda i uvijek postoji osjećaj neurednosti oko vašeg stola. Šta god da je, odabrali smo nekoliko ideja za kućnu kancelariju koje ne samo da su preljepe, već će vam pomoći da obavite posao kod kuće!

Ključno je imati svjetao prostor za rad. Ovo će vam pomoći da jasno vidite stvari i najvjerovatnije izbjegnete one periode kada bi drijemanje zvučalo kao najbolja ideja koju ste imali u posljednje vrijeme. Pazite da niste okrenuti prema zidovima, jer će vam to pomoći da se bolje koncentrišete.

 

Alexander James

 

Paul Raeside

Ako nemate drugog izbora osim da se suočite sa zidom, onda ga u skladu s tim ukrasite. Dosadan zid će učiniti da se osjećate depresivno i neće vam pomoći u fokusiranju. Nabavite udobnu tapaciranu stolicu i elegantan, moderan radni sto uz nju. Ako idete s monokromatskim dizajnom, obavezno dodajte nekoliko biljaka i blještavila boja kako biste istaknuli dekor sobe.

 

Future

Ako imate priliku, neka vaš kancelarijski sto bude okrenut prema otvorenom! Veliki prozor će vam pomoći da zadržite bistar um i olakšate protok ideja. Ne pretrpajte svoj radni stol i zapamtite da stvari uvijek budu jednostavne.

 

Micky Hoyle

 

Ako želite da postignete vrhunski moderan dom iz sredine vijeka, vaša kućna kancelarija treba da bude uređena u skladu sa tim. Za početak nabavite drveni sto sa suženim nogama, par cvijeća i kancelarijsku stolicu koja ima podebljane boje kako biste dodali karakter sobi. Ne zaboravite da ukrasite svoje zidove i spremni ste.

 

Micky Hoyle

 

Konačno, ideja za kućnu kancelariju inspirisanu nordijom. Uzimajući lagani drveni namještaj, puno biljaka i puno prirodnog dnevnog svjetla, i vi možete ponovo stvoriti ovu sanjivu modernu kućnu kancelariju.