Prikupljeno 76.500,00 KM za Savez oboljelih od rijetkih bolesti u RS

ZTC „Banja Vrućica“ u srijedu, 01.07.2015. godine organizovao je Humanitarnu aukciju slika pod pokroviteljstvom predsjednice Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović.

Aukcija je bila izuzetno uspješna te su prodate sve slike i prikupljeno je ukupno 76.500,00 KM. Sva sredstva donirana su Savezu oboljelih od rijetkih bolesti u Republici Srpskoj. Prema riječima Biljane Kotur predstavnice Saveza, prikupljena sredstva će umnogome pomoći članovima ovog udruženja jer su terapije za rijetke bolesti veoma skupe.

R5K_6454

Humanitarnoj aukciji slika, u organizaciji ZTC-a „Banja Vrućica“ prisustvovalo oko 70 privrednika iz cijele BiH koji su nesebično pokazali svoju humanost na djelu. Privrednici su naveli da se kroz svoj rad zalažu za društveno odgovorno poslovanje i da su kupovinom slika to ovom prilikom i dokazali.

R5K_6471

„Ovo nije prvi put da se humanitarni događaji dešavaju pod pokroviteljstvom predsjednice Vlade RS, Željke Cvijanović a svakako neće biti ni posljednji. Nastavićemo ovim tempom da i dalje pomažemo onima kojima je to najpotrebinije.“ kazao je Dušan Petrović, savjetnik predsjednice Vlade RS Željke Cvijanović.

R5K_6428

Vršilac dužnosti generalnog direktora ZTC-a „Banja Vrućica“ Aleksandar Radošević izjavio je da je veoma ponosan što su u organizaciji „Banje Vrućice“ prikupljena ovako velika sredstva u humanitarne svrhe.

R5K_6419

R5K_6395