Prijenosni kartonski sto

Vjerojatno ste primijetili kako viseći stolovi postaju sve popularniji jer je prilično očito da je predugo sjedenje loše za zdravlje. Firma Refold dizajnirala je kartonski sto koji je fleksibilan i prenosiv, kao i u potpunosti pristupačan.

Ovaj sto od kartona može se u nekoliko minuta složiti u torbicu, tako da ga možete pohraniti ili odnijeti na drugo mjesto. Težak je samo 6,5 kg tako da ga možete premjestiti kad god vam je potrebno.

Refold_Portable-cardboard-desk-Matt-Innes-6-600x422

Dizajn omogućuje lako slaganje četiri glavna dijela stola bez trake ili ljepila. Svaka noga je izgrađena od tri komada kartona koji su spojeni ekološkim ljepilom. Dovoljno je čvrst da čak može držati težinu osobe na vrhu.

Sto dolazi u tri veličine – mali, srednji i veliki – kako bi se prilagodio visini i pomogao u postizanju ergonomske radne površine.  Kako je od kartona, cijela površina se može prebojiti i oslikati na bezbroj mogućnosti.

Refold_Portable-cardboard-desk-Matt-Innes-10-600x399

Ako ne volite stojanje, možete ga smanjiti na sto tipične visine za sjedenje. Pogodan je za domove, kancelarije, škole, kreativne studije. Na vama je da odlučite kako ćete koristiti ovaj sto i prilagoditi ga vašim potrebama.

c99e6ab06af13b405daf63ec49d51f09_large

design-milk.com