Predivno imanje Hilary Swank se prodaje za 10,5 miliona dolara

Zvezda Netflix serije „Away“ prodaje svoj kompleks u Pacific Palisades kraju nakon što se preselila u Kolorado tokom Covida.Nedugo nakon što je 2007. godine kupila kuću u Los Anđelesu, glumica Hilari Svonk je dodala bioskop sa 16 sjedišta, kiosk sa grickalicama i salon. Njen cilj je, rekla je, da gleda filmove „ispravno, onako kako su namjenjeni da se gledaju“. To je uključivalo grickalice: na koncesijskom štandu nalazi se starinska mašina za kokice, slatkiše i pivo. 

 

Sada će neko drugi dobiti priliku da gleda filmove u ovom sjajnom prostoru. Nakon što se nedavno preselila u Kolorado, gospođa Svonk (47) odlučila je da proda svoju kuću u stilu hacijende u Pacific Palisadesu za 10,5 miliona dolara.
Ograđeno imanje se nalazi na litici sa pogledom na okean iz skoro svake sobe. Kuća se prostire na oko 670 kvadratnih metara ima pet spavaćih soba i nekoliko setova francuskih vrata koja se otvaraju ka dvorištu.Kuća je ranije bila na listi prodaje 2012. i 2013. sa cenom od 9,495 miliona dolara. Gospođa Svonk je rekla da je tada razmišljala o prodaji jer je u to vrijeme živjela u Francuskoj. „Onda sam pomislila: „Mislim da neću zauvjek biti u Francuskoj“, pa sam je povukla sa tržišta“, rekla je.Odluka da se sada proda, rekla je, gorko je slatka. Gospođa Svonk je kupila nekretninu u Koloradu 2016. godine, a zatim se tamo preselila prošle godine sa svojim suprugom Filipom Šnajderom, kada je veći dio zemlje bio u izolaciji. Dugogodišnji zagovornik spasavanja životinja, gospođa Svonk je rekla da tamo ima više mjesta za njenih pet pasa, dva papagaja i jednog konja. “Ovde imamo lijep ranč na koji možemo dovesti mnogo životinja“, dodala je glumica.Hilari je kupila kuću u Los Anđelesu 2007. godine za 5,8 miliona dolara. Prvobitno izgrađena 1920-ih, „kuća je imala tako dobre kosti“, napominjući da ima detalja iz perioda kao što skrivene pregrade u kojima pretpostavlja da su vlasnici iz ere prohibicije možda skrivali alkohol. „Ja jednostavno volim tu istoriju, posebno u Los Anđelesu, ima onaj hacijenda osećaj koji je zaista specifičan za tu oblast.“

Tu je i soba za vino. Nakon što je kupila kuću, Hilari je preuredila sobu kožnim zidovima, gipsanim plafonima i prigušenim svjetlima kako bi postala „zaista seksi“ prostorija za igranje karata i ispijanje vina. Takođe je dodala bazen i hidromasažnu kadu, ložište i spoljnu kuhinju. Postoje dvije spoljne trpezarije, a kako glumica priznaje, jedna od njenih omiljenih stvari je večera sa porodicom i prijateljima na otvorenom.