Otvoren salon ekskluzivnog namještaja

Novi salon namještaja “Barwood Home&Office” otvoren je u Banjaluci u Ulici Sime Šolaje 1 (pored restorana Philippe). Salon se prostire se na 200 m2 sa bogatim asortimanom namještaja za opremanje domova, ali i elementima za uređenje poslovnih prostora i kancelarija.

Iz asortimana se izdvajaju konvektori “Nobo”, originalni norveški radijatori. Tu su i jedistveni sistemi za spavanje “Dorsal”, koji čine letvice, odnosno mehanizmi koji se postavljaju ispod dušeka, zatim dušeci i jastuci. “Dorsal” dušeci su 100 odsto prirodnog porijekla, specifični su po tome što su jedini dušeci koji se prave od spužve prirodnog porijekla.

U salonu “Barwood Home&Office” svi zainteresovani mogu pogledati i ekskluzivne garniture za dnevne boravke HMM, jednog od vodećih proizvođača, poznatog po opremanju vrhunskih hotela. Potom, trpezarijske stolove i stolice izuzetnog kvaliteta renomiranih proizvođača.

Pored ponude kvalitetnog namještaja, kupci imaju priliku da vide inovacije i nove ideje u dizajnu namještaja, počevši od forme preko materijala do oblika i boja.

salon03

salon05salon06

salon04

salon08

salon02

salon01