Lusteri koji će uveseliti svaki dom

Prvobitno dostupne isključivo u crno-bijeloj boji, čuvene Hokton i Chelsea lampe sada dolaze u roze, ljubičastoj, žutoj, tamno plavoj, šumsko zelenoj i maslinastoj verziji. Plafonska rasvjeta je uvijek bila u fokusu, ali kupci zahtjevaju sve veći izbor pa je kompanija riješila da lansira ne samo nove dizajne već i veći izbor boja i završnih obrada.

 

Jedna od lampi dostupnih u novoj kolekciji boja je takozvani krivolinijski privezak sa tri ugaone površine koji dizajneri opisuju kao model jednostavnog, ali dovoljno upečatljivog izgleda koji uz pomoć samo jednog klika može da razveseli svaki životni prostor.

Tu je i plafonsko svjetlo pod nazivom Chelsea, koje svojim oblikom neodoljivo podsjeća na prevrnutu šolju za čaj, sa emitovanjem svjetlosti u dva pravca: nagore i nadole. Oba ova modela napravljena su od aluminijuma i čelika i mogu se kombinovati u cilju kreiranja šarenih svjLusteretlosnih aranžmana.

Za kraj dodajemo i to da su legendarni Hokton i Chelsea sada dostupni u brojnim veličinama koje podjednako dobro funkcionišu i u stambenim ali i u poslovnim prostorima.