Nova banka obilježila 15 godina rada

Povodom 15 godina postojanja i uspješnog rada Nova banka Banjaluka sinoć je u Banskom dvoru u Banjaluci priredila svečanost kojoj su prisustvovali predstavnici Vlade Republike Srpske, predstavnici medija, ličnosti iz kulturnog i javnog života, i drugi brojni gosti.

Milan Radović, generalni direktor Nove banke, istakao je da u godini jubileja mogu biti zadovoljni postignutim rezultatima, jer ova banka danas raspolaže aktivom od 1,6 milijardi KM i po tome je prva banka u Republici Srpskoj i treća u Bosni i Hercegovini.

Radović je istakao da će Nova banka i u budućem vremenu nastaviti sa uspješnim poslovanjem i prepoznatljivim akcijama.

“Uskoro krećemo sa akcijom kredita, a za sada neki od proizvoda koji promovišemo su Visa Gold kartica i sigurna karticu na rate koja je osigurana u slučaju određene štete za klijente. Tu su naravno i štedni proizvodi, a moram dodati da smo samo u oktobru imali 20 miliona štednje čime sam jako zadovoljan” rekao je Radović.

On je istakao da Nova banka trenutno sprovodi jedan ambiciozan projekat, odnosno projekat mobilnog bankarstva koji će klijentima pružiti jedan dobar servis.

Povodom 31. oktobra, Međunarodnog dana štednje, Nova banka je po već višegodišnjoj praksi uručila donacije Dječijem domu Rada Vranješević i Centru Zaštiti po 2.500 KM. Osnovnoj školi Desanka Maksimović iz Ribnika, koja je najzapadnija škola u Republici Srpskoj, uručeno je šest računara i projektor koji će se koristiti u izvođenju nastave.

sl11