4. BL m:tel polumaraton: Još bolji, još sadržajniji od prethodnih!

 

Nakon već tri održane manifestacije, Banjalučki polumaraton prerastao je u jedan od najvažnijih sportskih događaja u Banjaluci, ali i Republici Srpskoj i BiH. Centralna trka Četvrtog m:tel banjalučkog polumaratona zakazana je za 12. maj 2018. godine, a za razliku od prethodnih, ovogodišnja manifestacija će trajati tri dana. Kompanija m:tel će i ove godine biti uz ovaj sportski događaj koji u svom nazivu nosi ime m:tel-a, kao sponzora koji je od samog početka vjerovao i podržavao ideju i realizaciju ove velike sportske manifestacije u Banjaluci.  

Novi koncept manifestacije predstavili su, 23. februara 2018. godine, u prostorijama Gradske uprave, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, kao predsjednik Organizacionog odbora Banjalučkog polumaratona, Goran Ćorić, predsjednik Upravnog odbora, te Vladimir Selec, direktor trke. Gradonačelnik Radojičić je ovom prilikom istakao da je polumaraton najveći sportski događaj u gradu, te da ove godine očekuje oko 10.000 trkača iz cijelog svijeta. Takođe, kao novost je istaknuta i promjena cilja ove trke, koja će ove godine biti na tvrđavi Kastel.

Jelena Maksimović, portparol kompanije m:tel, naglasila je da i ove godine m:tel nastavlja sa dobrom praksom podrške manifestacijama koje promovišu zdrav život i prave društvene vrijednosti, te dodala: „Već četvrti put ponosno stojimo uz ime banjalučkog polumaratona i vjerujemo da će i ove godine Banjaluka biti obojena pozitivnom energijom, sportskim duhom i dobrom zabavom. Srećni smo što smo dio i ove sjajne sportske priče“.

Kako je najavljeno na ovoj konferenciji za medije u Gradskoj upravi, u maju mjesecu nas u Banjaluci očekuje manifestacija koja će, osim sportskog, ponuditi i mnogobrojne edukativne, zabavne i koncertne sadržaje, što je još jedan razlog više da s nestrpljenjem očekujemo mjesec maj i ovogodišnji Banjalučki m:tel polumaraton.