M:tel donira sredstva za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo

Mnogobrojni veliki projekti humanosti koji su realizovani godinama unazad uz pomoć kompanije m:tel, najbolje govore o istinskoj želji ove kompanije da ulaže u zajednicu kako bi što više i što bolje uticala na pozitivne promjene za sve njene članove, a naročito one najmlađe.

Na press konferenciji koja je održana povodom gostovanja predstave „Hipnoza jedne ljubavi“, Zvezdara teatra iz Beograda, odnosno zvaničnog početka prve faze projekta „Zajedno mislimo dobro“, a prisustvovali su predstavnica Udruženja „Misli dobro“ Nataša Tešanović, dr Vesna Ećim Zlojutro, načelnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo, Jelena Maksimović, portparol m:tel-a, Nemanja Trivić, direktor marketinga kompanije Krajina klas, Aleksandra Marković iz trgovačkog lanca Tropic, te Anica Dobra, glumica koja je za ulogu u ovoj predstavi dobila dva važna priznanja.

„Podrškom projektu ‘Zajedno mislimo dobro’, čiji je cilj prikupljanje sredstava za obnovu sanitarnih prostorija na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra u Banjaluci, m:tel nastavlja dugogodišnju praksu darovanja sredstava za stvaranje boljih uslova boravka i liječenja u klinikama, posebno kada su u pitanju bebe i porodilje“, rekla je ovom prilikom Jelena Maksimović.

Prihod od prodatih ulaznica za izvođenje ove predstave u Narodnom pozorištu RS tokom dva dana, 8. i 9. maja, u iznosu od 15.000 KM u cjelosti će biti doniran u svrhu projekta, a kompanija m:tel je odlučila donirati dodatnih 15.000 KM, kako bi se obezbijedilo što više sredstava za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo.

Organizator projekta je Udruženje „Misli dobro“ iz Banjaluke, a njegov cilj je da se tokom nekoliko narednih mjeseci prikupe sredstva za sanaciju svih sanitarnih prostorija ove klinike.