Noć u apartmanu princeze Grejs Keli košta 30.000 do 40.000 evra

Princess Grace Suite apartman u kome noćenje košta od 30.000 do 40.000 evra. Smješten u sjajnom Hotel de Paris Monte-Carlo u Monaku, nijedan aspekt dizajna nije zanemaren u ovom dvosobnom apartmanu od 500 kvadrata enterijera i 470 kvadrata eksterijera.

 

Ovaj nevjerovatan apartman na Azurnoj obali – koji se nalazi na sedmom i osmom spratu hotela, gdje su se Grejs Keli i princ Renije III od Monaka vjenčali u proljeće 1956. – ispunjen je radovima i suvenirima princeze Grejs, kao što su njene omiljene pjesme i knjige. Na tepihu spavaće sobe boje pijeska čak su utisnuti njeni otisci stopala, a na staklenoj pregradi u apartmanu je urezan njen potpis. Apartman je renoviran i ponovo otvoren 2018. godine, nakon što su ga transformisali arhitekti-dizajneri Ričard Martinet i Gabriel Viora.
Istorija i pažnja posvećena detaljima u ovom apartmanu su jedinstveni. Gosti imaju ekskluzivan pristup ličnim uspomenama princeze Grejs. „Ovo je iskustvo koje se ne može naći nigdje drugdje i mi smo oduševljeni što gosti mogu iskusiti ovaj izuzetan istorijski apartman”, rekla je izvršna direktorka Edge Retreats, kompanije koja je zadužena za izdavanje luksuznih nekretnina za odmore.

Apartman ima pristup Monte Carlo Beach i Monte Carlo Golf klubu. Uz usluge konsijerža u bijelim rukavicama koji može da udovolji željama svakog gosta, klijenti će biti tretirani kao plemići.

Svaki gost ovog raskošnog apartmana uživaće u ljenčarenju na zadivljujućoj terasi, sa slikovitim pogledima na Mediteran, Prinčevu palatu u Monaku, Monte Karlo i luku Monako. Kada budete spremni da pročitate jednu od omiljenih knjiga princeze Grejs, možete otići do infinity bazena, koji ustupa mjesto susjednom dnevnom boravku na otvorenom i granitnom đakuziju. Ako poželite napitak, tu su i privatni vinski podrum i otvoreni bar sa vrhunskom ponudom.

Grejs Keli je rekla: „Nikad ne kažem ‘nikad’ i nikad ne kažem ‘uvijek'”, ali kada je u pitanju ovaj apartman u Monaku, naš odgovor je “uvijek”.