Unutar stana Sandre Bullock u zapadnom Holivudu

Stan se nalazi na 22. spratu u neboderu Sierra Towers, zapadni Holivud gdje stanove imaju Lily Collins, Emmu Watson i Roberta Shermana.

 

Tyler Hogan/Hilton&Hyland

 

Tyler Hogan/Hilton&Hyland

 

Glumica Sandra Bullock, koja je najpoznatija po ulogama u filmovima The Proposal , Speed i Miss Congeniality, kupila je stan (koji je ranije bio u vlasništvu glumca Prijatelja Matthewa Perryja) 2014. za otprilike 3,6 miliona dolara.

 

Sa svojom odličnom lokacijom, stan Sandre Bullock jedan je od najtraženijih nekretnina u Los Angelesu – i među najboljim domovima na svijetu. Iako  Sierra Towers predstavlja arhitekturu iz sredine 1960-ih, ideje za dnevni boravak Sandre Bullock prate savremene trendove. Istaknute karakteristike uključuju elegantne drvene obloge, zakrivljeni mekani namještaj i monokromatsku šemu koja okružuje kućni bar.

 

Tyler Hogan/Hilton&Hyland

Stan Sandre Bullock ima dvije spavaće sobe, biblioteku, glavni apartman koji kombinuje sive i bijele tonove kako bi stvorio moderno utočište iznad Grada anđela. U međuvremenu, druga spavaća soba nastavlja da praktikuje moderne ideje za uređenje sa svojim zakrivljenim nameštajem i komadima od ratana koji su retro znak nasleđu zgrade.

Spavaće sobe kao i sve sobe u stanu imaju pogledom koji se proteže izvan obrisa centra LA do ruba Tihog okeana.Stan se takođe može pohvaliti terasom s vanjskim prostorom za sjedenje.

 

Tyler Hogan/Hilton&Hyland