Nicole Kidman pokazala svoj predivni dom na farmi

nicole-kidman-dom

Iako je jedna od najpopularnijih glumica na svijetu Nicole Kidman se trudi da što više sakrije svoj privatni život od javnosti. Jedini medij koji je pustila u svoj dom je Vogue, a osim doma, u intervjuu „73 pitanja“ otkrila je i neke zanimljive stvari o sebi.

U ovom intervjuu Nicole je novinara ugostila na svojoj australijskoj farmi, gdje je na pitanja odgovarala šetajući se kroz kuću i imanje.

Baš kao što smo i očekivali od Nicole, njen dom je elegantan, tradicionalan i graciozan. Na imanju ima nekoliko objekata, a glavna kuća u viktorijanskom stilu izgleda bajkovito.

dom-nicole-kidman

Nicole je otkrila da ima sobu za bilijar; prošetala udobnom i ušuškanom bibliotekom uređenom u tonovima dreveta sa mnoštvom knjiga, slika i ukrasa; prozračnom i svijetlom dnevnom sobom u kojoj dominira koncertni klavir; trpezarijom sa ogromnim kaminom u kojoj se nalazi i kutak sa igračkama njenih kćerki, a pokazala je i gostinjsku kućicu iz snova.

Poznata glumica na farmi ima životnje i voćnjak, a njen prostrani posjed izgleda kao sunčana oaza u australijskoj prirodi.

U videu ispod pogledajte kako izgleda dom Nicole Kidman i saznajte neke zanimljie detalje o njoj.